FREDSACK ®

Zitzakken, Kussens, hockers, loungebedden

Een zitzak meubelstuk maar ook een grote variatie aan andere vormen, stralende kleuren en patronen. Eindeloze mogelijkheden: Dat zijn de zitzakken en kussens van FREDSACK ®.

Een FREDSACK ® beweegt met je mee, in je kamer of loft, klein balkon of grote ruimtes. Het kan de sfeer van een kamer veranderen en creëert een intiem gevoel van ontspanning in een vreemde omgeving of blaast een bekende omgeving nieuw leven in. Lounge kussens van FREDSACK ® passen visueel en praktisch in verscheidene leefomgevingen.

MULTIfunctionele ZITZAK

Maak van je tuin, terras of balkon een openlucht woonkamer. Waarom zware meubelstukken kopen als je een zitzak kan kopen? De reuze kussens van FREDSACK® komt als kinder zitzak, loungebed, hondenkussen, XL kussen en zelfs als bank. De FREDSACK maakt altijd indruk met zijn flexibiliteit, ergonomy en ontwerp.

 

Wat maakt de FREDSACK® speciaal

Naast alle uni kleuren die u op deze site ziet, is ieder artikel ook te produceren met een full color print. Dit kan een patroon zijn of uw eigen print. Ook een volledig geprinte reclame uiting is mogelijk. Daarnaast worden de artikelen van FREDSACK® in Nederland geproduceerd. Kortom: een veelzijdig kwaliteits product van Nederlandse bodem.

Bekijk de FREDSACK® WEBSITE!

 

 

FREDSACK ORIGINEEL

FREDSACK VOOR BUITEN

FREDSACK KUBUSSEN - VOETBANK

FREDSACK LOUNGEBEDDEN

FREDSACK NATUUR COLLECTIE

FREDSACK GRAFFITI

FREDSACK PORTFOLIO

 Fredsack bean bag and footstool white
HOME
Fredsack
Fredsack Origineel
Fredsack Outdoor
Fredsack Poefjes en Hockers
Fredsack Loungebedden
Fredsack Natuur Collectie
Fredsack Graffiti
Fredsack Portfolio
Number 31
MOOMIN
Maatwerk
Maatwerk etalage reclame prints
Creëer uw Maatwerk Lounge
Maatwerk promotionele parasol
Maatwerk mode prints
Maatwerk advertentie zeilen
Loungekonzept
Dress to impress
Nieuws
Contact
Vacatures