Maatwerk mode kleding stoffen met full color print

We printen onbeperkt aantal kleuren op een grote reeks soorten textiel / stoffen. We leveren hoge kwaliteit prints op aanvraag in kleine en grote hoeveelheden. Door onze eigen produktie in Nederland zijn wij in staat flexibel en snel leveren.

 

Klanten

 

We printen voor iedereen! Van mode ontwerpers tot grote ketens. Van 1 meter tot oneindig. Naast onze beschikbare textielen kunnen we ook printen op de uwe. Neem simpelweg contact met ons op en laat uw wensen horen.

 

Confectie

 

Door onze eigen confectie kunnen we u een kompleet produkt aanbieden. We zijn gespecialiseerd in de confectie van vrouwenkleding en tassen. Ook als u op zoekt bent naar een producent voor een complete collectie onbedrukte artikelen, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

Mondofuturo is een voorbeeld uit ons portfolio. Dit kledingmerk is een goed voorbeeld van een complete collectie dameskleding in mooie uni stoffen gecombineerd met full color prints. De kracht van dit merk is het snelle inspelen op de nieuwe trends. Kleine flexibele collecties met iedere 2 weken nieuwe items.

HOME
Fredsack
Fredsack Origineel
Fredsack Outdoor
Fredsack Poefjes en Hockers
Fredsack Loungebedden
Fredsack Natuur Collectie
Fredsack Graffiti
Fredsack Portfolio
Number 31
MOOMIN
  • Maatwerk
    Maatwerk etalage reclame prints
    Creëer uw Maatwerk Lounge
    Maatwerk promotionele parasol
    Maatwerk mode prints
    Maatwerk advertentie zeilen
    Loungekonzept
    Dress to impress
    Nieuws
    Contact
    Vacatures